Please select your Country/Region

Lleyton Hewitt

Lleyton Hewitt Header

Lleyton Hewitt, de jongste mannelijke tennisspeler ooit die op nummer 1 stond op de wereldranglijst voor enkelspel, past perfect bij Swisse door zijn sportiviteit, zijn levenslust en zijn blijvende bijdrage aan het succes van Australische sporters wereldwijd.

Hij is de beste Australische tennisspeler van het moderne tijdperk met twee Grand Slam-titels voor enkelspel in 2001 en 2002, één Grand Slam-titel voor dubbelspel in 2000 en overwinningen in de Tennis Masters Cup in 2001 en 2002.

“Ik vind het fantastisch om ambassadeur voor Swisse te mogen zijn en te kunnen samenwerken met een dergelijk geweldig merk. Net zoals mij staan ze voor een gezonde levensstijl wat uiterst goed bij mij past als atleet, en uiteraard gebruik ik veel van hun producten.”

Lleyton gebruikt de Swisse-producten voor energie omdat ze hem de ondersteuning bieden die hij nodig heeft voor zijn wedstrijdtraining in zijn veeleisende tennisschema.

Lleyton gebruikt het Swisse product Energie B-complex met vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en B12 dat zijn energieniveau ondersteunt, wat hij goed kan gebruiken voor zijn trainingen en zijn veeleisende tennisschema.

Lleyton gebruikt ook Swisse Ultivite Man met calcium, magnesium en vitamine D, welke goed zijn voor de werking van de spieren.

Lleyton gebruikt Swisse ultiboost Kraakbeen met Vitamine C en Mangaan voor het behoud van gezond kraakbeen.