Gratis verzending bij besteding vanaf €25 ! Bestel nu

6-pack - Visolie 1800MG €29,99!

Super aanbieding! Wij geven  maar liefst 75% KORTING op 6 potjes visolie 1800MG .
Van €119,94 nu voor maar €29,99! 

De omega-3-vetzuren DHA en EPA zijn belangrijk voor hart, hersenen.. Swisse Visolie is het geheim voor een gezond lichaam vanaf 45+ en bij zwangerschap. 
Er is maar een beperkte voorraad dus op=op
lees meer

€ 29,99 

% € 119,94  (75% bespaard)

Belangrijkste ingrediënten

EPA en DHA

EPA en DHA zijn van belang voor de instandhouding van een normale bloeddruk, normale hersenfunctie en normaal gezichtsvermogen en hebben een gunstige invloed op het hart.   Tijdens een zwangerschap is DHA is van belang voor de normale ontwikkeling van de hersenen en ogen van de baby. Er wordt geadviseerd 200 mg extra DHA in te nemen naast de referentie inname van 250 mg DHA en EPA voor volwassenen. De meest rijke omega-3 voedingsmiddelen zijn vette vis zoals sardines, haring, zalm of makreel. Het Voedingscentrum adviseert om per week 1 portie vette vis te eten1. Ook zijn EPA en DHA in kleine mate te vinden in eieren, vleessoorten en margarines. 

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn meervoudige, onverzadigde vetzuren waarvan de bekende visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn. EPA en DHA ondersteunen de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en het hart.

Eigenschappen

Ingrediënten

Ingrediënten lijst

Gebruik

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend