✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Cholesterol Balans

Cholesterol Balans met plantensterolen draagt bij aan een verantwoorde verlaging van het cholesterolgehalte. 
Een kwart van de Nederlanders heeft last van een te hoog cholesterol. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

ZONDER rode gist rijst en statines

Meer weten over je hart en bloedvaten? Lees dan onze blog.

Inhoud: 28 sticks - 1 of 2 per dag naar behoefte.

Ten minste houdbaar tot 31-8-2022
Retourneren niet mogelijk
lees meer

€ 7,50 

- 75% € 29,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Plantensterolen

Plantensterolen zijn bioactieve stoffen ook wel bekend als fytosterolen. Lage gehaltes van plantensterolen komen voor in plantaardige olie en graanproducten. Ons lichaam kan zelf geen plantensterolen aanmaken. We kunnen ze dus alleen via de voeding, bijvoorbeeld speciale margarine en via voedingssupplementen binnenkrijgen. Plantensterolen kunnen het bloedcholesterol verlagen. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 1,5 à 2,4g plantensterolen.

Eigenschappen

Cholesterol Balans bevat plantensterolen voor een verantwoord cholesterolgehalte*.
Neem dagelijks 1 of 2 sticks naar behoefte.

  • 1 stick: plantensterolen dragen bij aan het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. *Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minstens 800mg plantensterolen.
  • 2 sticks: het is aangetoond dat plantensterolen het cholesterolgehalte in het bloed verlagen. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 1,5 tot 3 g plantensterolen. 

Ingrediënten

Vulstof: sorbitol; plantensterolen; natuurlijk sinaasappelaroma; antiklontermiddel:  siliciumdioxide; zuurteregelaar: citroenzuur; hydroxytyrosol; stabilisator: carboxymethylcellulose; zoetstof: sucralose; thiaminehydrochloride. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering

Ingrediënten
  1 stick bevat     
  2 sticks bevatten
Plantensterolen   800 mg           1600 mg**
Hydroxytyrosol
2,5 mg     5 mg**
Vitamine B1 (thiaminehydrochloride)          
    0,3 mg – 27% RI*     0,6 mg – 55% RI*

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Eén of twee sticks per dag, naar behoefte. Los de inhoud van de stick direct op in de mond of in een glas water. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik.  
Dit product is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Vermijd consumptie van meer dan 3 gram toegevoegde plantensterolen/stanolen per dag. Indien u cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruikt, het product uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken. Uit voedingsoogpunt is dit product mogelijk niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen en kinderen jonger dan vijf jaar.

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Voedingssupplement met zoetstof. 
Inhoud: 28 sticks x 2 g - 1-2 per dag  

3 van 3 beoordelingen

4.33 van 5 Sterren


33%

67%

0%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


August 18, 2021 09:51

Tevreden

Erg tevreden met het product. Fijn dat er geen rode gist rijst in zit maar juist plantesterolen. Cholesterol is al tijden goed

June 16, 2021 07:36

Fijn product

Erg prettig product om te gebruiken. De zakjes kun je makkelijk oplossen in je glas water. Ideaal als je niet zo'n held ben in grote pillen slikken. cholesterol blijft ook mooi op pijl. Normaal had ik altijd last van schommelingen in mijn cholesterolgehalte en dit is nu erg stabiel.

May 10, 2021 09:34

Cholesterolgehalte is goed verlaagd

Blij met dit product. Heb al tijden last van een te hoog cholesterol. Gezond eten in combinatie met het gebruik van dit product heeft ervoor gezorgd dat mijn cholesterolgehalte omlaag is gegaan.