Please select your Country/Region

Met deze 5 tips ga jij happy de zomer tegemoet

Na een koude winter begint langzamerhand het warme weer door te breken! De dagen worden langer en de zon komt steeds vaker tevoorschijn. Kortom, het is weer tijd voor de lente! Grote kans dat je hier al sinds afgelopen najaar naar uit kijkt. Om jou en je lichaam helemaal zomer klaar te maken, delen we graag een aantal tips:

1. Beweeg voor een boost endorfine!

Dit lijkt een open deur, maar de belangrijkste tip is: beweeg! Ook al is het misschien een grote stap richting de sportschool of het rondje lopen in het park, maar wanneer je sport maakt je lichaam endorfine aan, een natuurlijke feel good drug! Het verbetert je gemoedstoestand en je voelt je al snel een stuk beter! Wie wilt er nu niet vrolijk het voorjaar in gaan?

Lees hier onze tips om lekker fit te blijven.

2. Pak het slim aan tijdens de lunchpauze

Heb je moeite met tijd vrij maken om te sporten voor of na het werk? Ga met je collega’s aan de wandel tijdens of na de lunch pauze! Zo kom je toch aan je dagelijkse beweging en kun je de rest lunchpauze de dag weer vol energie aan het werk.

3. Kleine stapjes, groot resultaat

Maak het allemaal niet te moeilijk voor jezelf. Er bestaan honderden diëten die jou willen helpen om snel af te vallen, echter is het merendeel moeilijk vol te houden op lange termijn. Zorg ervoor dat je voornamelijk gezond, gevarieerd en niet meer eet dan je verbrandt op een dag. Een gebalanceerd dieet, met genoeg vitaminen, zorgen voor een goed en energiek gevoel! En onthoud: Grote veranderingen komen tot stand door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel.

4. Vitamine B voor meer energie

Is er weinig overgebleven van je goede voornemens? We nemen ons op 1 januari massaal voor om ons lichaam zomerklaar te maken. Helaas blijkt dat altijd moeilijker dan het lijkt, want de meeste mensen houden het namelijk nog geen week vol! Een hele simpele tip die je hierbij kan helpen, is: zorg ervoor dat je genoeg vitamine B binnenkrijgt! Vitamine B1, B2, B6 en B12 helpen je energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam. Op deze manier krijg ook jij weer zin om er tegenaan te gaan en helemaal fit te worden voor de zomer!

Kan jouw energieniveau wel wat ondersteuning gebruiken? Probeer dan nu Swisse Energy B-complex.

https://www.swisse.nl/xWst5@(N0ul[QVR}+SbeQuZkUxm].`)d?(` [gsI9t%rCLD/dJDE?Aq$jmwpoP+_