Please select your Country/Region

Waarom is superfood zo super?

Superfoods. Die term hebben we al vaak gehoord. En dat is geen wonder, want het wordt gebruikt om alles te omschrijven, van groene thee tot chocolade. Maar we hebben een weetje voor je… de term wordt correct gebruikt voor natuurlijke voeding die uitzonderlijk veel voedingsstoffen bevat ten opzichte van zijn caloriegehalte.

De meest bekende superfoods zijn mager vlees zoals kalkoen, groene bladgroenten zoals spinazie en voedsel dat op het vlak van voedingswaarde “zijn gewicht overtreft”, zoals blauwe bessen, zalm, fruit en noten.

En ook al zou het geweldig zijn als we dit soort voedingsstoffen dagelijks kunnen eten, door tijdsgebrek of budgettaire beperkingen (en de seizoensgebonden beschikbaarheid), is dit niet altijd haalbaar.

Door onze drukke levensstijl en de verleiding van fastfood is het soms moeilijker om gezond te eten. Het assortiment van Swisse bevat veel van de voedingsstoffen die ook in superfoods zitten, als handige multivitamine of voedingssupplement. Een gezonde en evenwichtige levensstijl is erg belangrijk en supplementen kunnen ons daarbij helpen.

Bekijk hier het volledig assortiment multivitaminen.

https://www.swisse.nl/xWst5@(N0ul[QVR}+SbeQuZkUxm].`)d?(` [gsI9t%rCLD/dJDE?Aq$jmwpoP+_