✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Hennepzaadolie

Een ware natuurlijke voedingsbom voor lichaam en geest

Voordelen voor de gezondheid


 De voedingsstoffen die in hennepzaadolie worden aangetroffen, worden in verband gebracht met gezondheidsvoordelen, waaronder cognitieve functie, energie en prestatie, cardiovasculaire gezondheid, immuunfunctie en spijsvertering.

Rijk aan essentiële vetzuren Omega 3&6

Hennepzaden zijn rijk aan omega-3 (alfa-linoleenzuur) en omega-6 (linolzuur) vetzuren. Omega-3 en omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren of MOV zijn essentiële vetzuren omdat ze niet door het menselijk lichaam kunnen worden gemaakt en daarom uit de voeding moeten worden gehaald. Ze optimale verhouding voor de menselijke gezondheid (3: 1) die de algehele gezondheid en het welzijn kan ondersteunen. Daarnaast is het een natuurlijke, plantaardige bron van hoogwaardige eiwitten, rijk aan alle essentiële aminozuren.

Natuurlijke bron van antioxidanten & vitamine E & Mineralen

Hennepzaden zijn een natuurlijke bron van antioxidanten, organische verbindingen, en een bijzonder rijke bron van vitamine E en mineralen, zowel macro (calcium, kalium, magnesium) als micro-elementen (ijzer, zink en koper) in vergelijking met andere zaden en granen

Wat is een hennepzaadolie?

Hennepzaadolie wordt gewonnen uit de zaden van de Cannabis Sativa-plant en bevat veel voedingsstoffen, essentiële vetzuren, hoogwaardige eiwitten, antioxidanten, vitamines en mineralen. Hennepzaadolie heeft GEEN psychoactieve eigenschappen! Dit komt omdat de olie is afgeleid van hennephartzaden, een deel van de plant zonder THC.

Onze Hennepzaadolie is 100% koud geperst!


Het koudpers proces is een langzaam proces waarbij een sterke druk wordt uitgeoefend op de zaden nadat ze eerst voorzichtig zijn gemalen. Dit resulteert in een hogere olieopbrengst. Door de verminderde hitte en minimale wrijving wordt alle voedingskwaliteit behouden. Het eindproduct is rauw, wat betekent dat het meer voedingsstoffen vasthoudt. Dit is de belangrijkste reden dat we alleen koudgeperste zaden in onze Hemp+ producten gebruiken; ze zijn gewoon beter.

Onze producten met hennepzaadolie: