Onze Geschiedenis

Geïnspireerd door de ontwikkeling van natuurlijke producten tijdens een reis naar Europa in de jaren 60, keerde de oprichter van Swisse, Kevin Ring, terug naar Australië om er zijn eigen gamma plantaardige en vitaminesupplementen te ontwikkelen. Kort daarop introduceerde hij het eerste product - pollentabletten - en Swisse was een feit!

Founder of Swisse Kevin Ring

In 1991 werd met de lancering van Swisse Ultivite Vrouw de standaard gezet als de 'Rolls Royce' van de multivitaminen en de lancering van Swisse Ultivite Man vier jaar later bevestigde onze positie als gevestigd Australisch vitaminemerk.
Een groot deel van het succes van Swisse wordt bepaald door onze unieke bedrijfscultuur. Onze huidige CEO, Radek Sali, leidt het bedrijf met een gepassioneerde en progressieve aanpak en zijn ongelofelijk zakelijk inzicht heeft hem tot een van de meeste gevierde CEO's van Australië gemaakt.

Swisse CEO Radek Sali

"Zodra ik bij Swisse kwam, was mijn visie dat we de mensen beter voor zichzelf moeten leren zorgen - en hoe ze gezonder en gelukkiger kunnen worden. Ik ben enorm trots dat ik kan zeggen dat we, samen met het erg getalenteerd en toegewijd team dat achter me staat, geslaagd zijn in onze opzet."

- CEO van Swisse Australië, Radek Sali

Vandaag blijven we groeien en uitbreiden, maar de beginprincipes die Kevin Ring 50 jaar geleden heeft vastgelegd, verliezen we nooit uit het oog: mensen helpen om gezond en gelukkig te blijven leven.
We zijn opgetogen dat we de Nederlanders kunnne helpen om een gezond en gelukkig leven te blijven leiden!