Nicole Kidman

Nicole Kidman Swisse Ambassador

Nicole Kidman werd geboren in 1967 in Honolulu, Hawaï als kind van Australische ouders en is één van de meest succesvolle Australische exportproducten in Hollywood. Deze met een Oscar bekroonde moeder van vier kinderen heeft haar plaats in de acteerwereld veroverd.

In 2006 ontving ze de hoogste onderscheiding van Australië: Companion of the Order of Australia. Ze werd ook aangesteld als Goodwill Ambassadeur van de VN-vrouwen. Het is hun doel om de zelfbeschikking van vrouwen en gendergelijkheid aan te moedigen en de mensen bewust te maken van de inbreuk op de rechten van de mens bij vrouwen wereldwijd.

Nicole is, als bekroonde actrice en activiste, trots op haar nauwe familiebanden. Ondanks al het eerbetoon en haar succesvolle loopbaan, is ze het allergelukkigst wanneer ze tijd kan doorbrengen met haar gezin, haar man Keith Urban, de countryzanger en hun kinderen Sunday Rose, Faith en Isabella en Connor (uit haar eerste huwelijk met Tom Cruise).

Nicole zei het volgende over haar samenwerking met Swisse:
"Ik heb besloten om met Swisse samen te werken omdat ik wil bijdragen aan de bewustwording van het belang van een gezonde leefstijl in een drukke en vaak stressvolle wereld. Ik voel me graag gezond en fit. Dat zijn twee prachtige kenmerken van de Australische levensstijl - en ik ben erg trots dat ik Australische ben."