Please select your Country/Region

Ricky Ponting

In de cricketwereld is Ricky Ponting een levende legende. Hij is één van de beste aanvoerders van Australië. Hij heeft zijn land al een recordaantal van 16 opeenvolgende testoverwinningen bezorgd en werd al 35 opeenvolgende Wereldbekerwedstrijden lang niet verslagen. In zijn tijd als aanvoerder van Australië hebben ze tot tweemaal toe een Wereldbeker gewonnen en werd hij ook benoemd als aanvoerder van het jaar 2007 door het International Cricket Council.

Hij heeft aan meer Test en One Day International wedstrijden deelgenomen dan welke Australiër ook en werd tot tweemaal toe erkend voor zijn uitzonderlijke prestaties toen hij in 2006 en 2007 door het International Cricket Council benoemd werd tot beste cricketspeler van het jaar.

Ricky was de allereerste sportman die Swisse-ambassadeur werd en zit nu al bijna 10 jaar bij het merk – een samenwerking die hij als ‘opmerkelijk’ omschrijft.

“Ik heb al veel plezier gehad, het was een fijne tijd en ik heb een aantal geweldige mensen ontmoet. Ik heb het voorrecht genoten om bij het merk te horen van toen ze nog heel klein waren tot ze uitgegroeid zijn tot één van de belangrijkste vitaminemerken.”

https://www.swisse.nl/xWst5@(N0ul[QVR}+SbeQuZkUxm].`)d?(` [gsI9t%rCLD/dJDE?Aq$jmwpoP+_