Please select your Country/Region

Sven Kramer

Sven Kramer Banner

Een van Nederlands’ bekendste topsporters is toch wel Sven Kramer. De allrounder uit Friesland domineerde jarenlang de nationale én internationale schaatswereld door van 2007 tot 2010 vier keer achtereenvolgend Europees en wereldkampioen te worden. Naast deze topprestatie werd hij drie keer op rij wereldkampioen op de 5.000 meter, 10.000 meter en op de Team Pursuit.

Hoewel Sven zijn eerste Olympische medaille, een zilveren plak, pakte op de 5.000 meter tijdens de Winterspelen 2006 in Turijn, was zijn hoogtepunt in 2010. Tijdens de Spelen van Vancouver schaatste de toen 23-jarige Fries in 6:14 minuten naar zijn eerste gouden Olympische medaille op de 5.000 meter. Sven won onder andere twee gouden Olympische medailles, hij is achtvoudig wereldkampioen allround en negenvoudig Europees kampioen. Daarnaast won hij nog talloze Nederlandse titels en wereldbekers. De lijst met overwinningen is haast eindeloos en dus werd Sven niet voor niets in 2007 uitgeroepen tot Sportman van het Jaar en won hij de prestigieuze Oscar Mathisen Trofee, ook wel bekend als de ‘Schaats-oscar’. 

Sven weet net als Swisse het verschil te maken en laat zijn concurrentie vaak achter zich. Al jaren is hij de onbetwiste koning van de schaatsbaan. Daarom is hij ambassadeur van Swisse. Want ook bij Swisse gaan wij voor optimaal resultaat. Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg voor onze producten. Naast gezonde voeding en vitaminen zijn wij fan van een sportieve levensstijl. Op deze manier willen wij bij Swisse het beste uit onszelf halen en vandaar dat we in Sven Kramer de perfecte match hebben gevonden.

Benieuwd naar wat Sven Blijf Sven & Swisse het komende jaar volgen op onze facebook pagina.

https://www.swisse.nl/xWst5@(N0ul[QVR}+SbeQuZkUxm].`)d?(` [gsI9t%rCLD/dJDE?Aq$jmwpoP+_