✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Deze combinatie zorgt voor een strakke huid


In deze blog vertellen we je alles over een strakke huid. Hoe krijg je een strakke huid, welke voeding zorgt voor een strakke huid en en welke producten kun je hiervoor het beste gebruiken?

Wat is hyaluronzuur?

Van nature hebben we al hyaluronzuur in ons lichaam. Dit wordt opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Met de beauty supplementen van Swisse krijg je extra hyaluronzuur binnen, wat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd en ‘vol’ blijft. De stof is een bouwsteen om ons lichaam flexibel én vochtrijk te houden.

Wat doet hyaluronzuur?

Er zijn veel redenen om extra hyaluronzuur in te nemen. De belangrijkste voordelen op een rij:

✓ Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtinbrenger, die zorgt voor betere vochtopname voor een gezonde én elastische huid.

✓ De stof heeft antioxiderende kenmerken, wat de huid helpt te beschermen.

✓ De antibacteriële eigenschappen zorgen dat hyaluronzuur wondgenezing bevordert.

Waar zit hyaluronzuur in?

Hyaluronzuur is een stof die je lichaam zelf aanmaakt van collageen en je huid stimuleert rimpels tegen te gaan. Helaas neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af naarmate je ouder wordt. Met de juiste voeding kun je hyaluronzuur stimuleren. De stof zit onder andere in bladgroenten, (zoete) aardappelen, zetmeelrijke vezels, citrusfruit, pure chocolade en amandelen.

Waarom hyaluronzuur?

Het vermogen van het lichaam om hyaluronzuur te produceren neemt af wanneer je ouder wordt. Daarnaast hebben extreme weersomstandigheden ook effect op de huid. Daarom is hyaluronzuur een aanwinst voor het behoud van een gezonde en soepele huid! Volgens onderzoeken zijn hoeveelheden van 120-240 mg hyaluron per dag voldoende om de huid in goede conditie te houden.

Een krachtige en zachte vochtinbrenger

Hyaluronzuur is een veelzijdige stof. Het is een krachtige én zachte vochtinbrenger. Het houdt namelijk vocht vast en laat het vervolgens geleidelijk los, zodat de huid gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur is een goede stof voor extra vocht voor een gevoelige of acne gevoelige huid.

Hyaluronzuur is te vinden in het supplement Swisse Beauty Collageen en de Swisse Beauty Collageen+, voor een stralende en elastische huid!