✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Energie en ondersteuning tijdens het sporten?


De Olympische Spelen komen eraan en het EK is in volle gang! We zijn op het moment dus vrijwel allemaal bezig met sport. Wil jij als sporter het maximale uit je sportieve inspanning halen of wil je het gebrek aan energie verminderen? Een sporter die met regelmaat intensieve trainingen volgt, kan extra behoefte hebben aan een extra aanvulling van vitaminen en mineralen. Je vraagt tijdens het sporten veel van je lichaam en je wil uiteraard je vitaminen en mineralen status op peil houden. Daarnaast wil je waarschijnlijk dat je spierweefsel ondersteund wordt. Swisse sport supplementen en energie supplementen kunnen dan een mooie aanvulling zijn op je voeding!

Energie krijgen?

Met een gezonde voeding, genoeg beweging, een regelmatige nachtrust en beperkte stresssituaties, moet je lichaam zelf genoeg energie aanmaken. Zeker tijdens het sporten maak je endorfine aan, wat je energiek laat voelen. Vind een fijne manier van bewegen voor jezelf en je zult zien dat je je beter voelt. Diverse voedingssupplementen van Swisse kunnen een mooie aanvulling zijn op een gezonde leefstijl. Deze voedingssupplementen vormen echter geen vervanging van een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon.

Uithoudingsvermogen door energie

Je uithoudingsvermogen heeft te maken met de opname van zuurstof. Hoe beter de opname van zuurstof, hoe beter je uithoudingsvermogen. Door energiek te trainen, zorg je dat jouw energiesysteem wordt geactiveerd en daarmee train je uiteindelijk ook jouw uithoudingsvermogen. Het is aan te raden om je energiesysteem goed te verzorgen met de juiste voeding, rust aangevuld met supplementen.

Extra tips voor meer energie

✓ Zorg voor genoeg zonlicht voor de aanmaak van vitamine D.

✓ Begin de dag met een energierijk ontbijt, zoals een smoothie, yoghurt of havermout met vers fruit.

✓ Drink genoeg water. Water zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam gaan en houd je gehydrateerd!

✓Zorg dat je een momentje voor jezelf pakt wanneer je stress ervaart.

Extra energie door sport supplementen en energie supplementen

Onze voedingssupplementen met vitaminen B helpen bij vermoeidheid en dragen bij aan een gezond energielevel. Magnesium is goed voor de spieren. Wanneer je één of meerdere van onze voedingssupplementen ter aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet gebruikt, zul je je hoogstwaarschijnlijk energieker voelen. Koop sport supplementen die natuurlijke ingrediënten bevatten en die zonder schadelijke toevoegingen geproduceerd zijn. Hieronder leggen we uit welke voedingssupplementen je bij Swisse kunt vinden!

Sport & energie supplement Energie B-Complex

Energie B-Complex is dé formule voor extra energie bij vermoeidheid. De hoog gedoseerde B-formule bevat alle B-vitaminen en is aangevuld met groene thee-extracten die het uithoudingsvermogen ondersteunen. Voor extra energie bij vermoeidheid! Het sport supplement Energie B-Complex bevat hoog gedoseerde B-vitaminen, pantotheenzuur, biotinemagnesium en groene thee-extracten die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid en meer geestelijke energie*. Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

CBD+ Kurkuma

Swisse CBD+ Kurkuma capsules met cannabidiol, kurkuma en extra vitamines. Vitamine C activeert je natuurlijke energie. De kurkuma in de verrijkte CBD+ capsules is een essentieel ingrediënt voor het ondersteunen van een actieve levensstijl. Kurkuma is een specerij gewonnen uit de plant Curcuma longa en kan worden herkend aan de kenmerkende gele kleur. De actieve stoffen in kurkuma worden curcuminoïden genoemd. Kurkuma wordt door velen gebruikt voor het behoud van soepele gewrichten, normale cholesterolgehalten in het bloed en ter ondersteuning van de lever.

Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie. Doordat kurkuma soepele gewrichten behoud, is het perfect als sport supplement! Het supplement is ook nog eens Product van het Jaar 2021!


SHOP CBD+ CAPSULES

Hemp+ Vitality

Hemp+ Vitality is een formule die hennepzaadolie combineert met het Yerba Mate extract, vitamine B3 en B12. Yerba Mate is een drank die wordt gebrouwen van onder andere bladeren. Het extract bevat cafeïne en is dus stimulerend voor lichaam en geest. Yerba Mate geeft energie voor mentale en fysieke prestaties en ondersteunt een optimaal uithoudingsvermogen en vitaliteit. Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating. Hennepzaadolie is een superfood en een rijke, plantaardige bron van essentiële vetzuren. Wij hebben dit in onze Hemp+ producten gecombineerd met kruidenextracten en vitamines om het beste voor jouw lichaam en geest te bieden. Perfect als energie én sport supplement.

Hemp+ Wellbeing

Hemp+ Wellbeing is een formule die hennepzaadolie combineert met het Guarana-extract, vitamine B6 en B12 en selenium. Guarana draagt bij aan de alertheid en helpt prestaties te verbeteren. Dit product ondersteunt jouw fysieke en mentale gezondheid, wat het ideaal maakt als energie en sport supplement. Wij hebben de hennepzaadolie gecombineerd met kruidenextracten en vitamines om het beste voor jouw lichaam en geest te bieden!


SHOP HEMP+ CAPSULES

Magnesium supplementen

Bij Swisse vind je twee magnesium supplementen. Het ‘gewone’ magnesium supplement bevat magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt samen met vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid. Dit sport supplement bevat magnesiumcitraat, een gemakkelijk opneembare vorm van magnesium die bijdraagt aan het behoud van een goede gezondheid. Daarnaast zorgen magnesium en vitamine B6 voor activatie van de natuurlijke energie in het lichaam.

Ons sport supplement Magnesium+ ondersteunt de spieren en houdt de water- en mineralenhuishouding in balans. Doordat je tijdens het sporten mineralen verliest, is het goed om regelmatig mineralen aan te vullen. Magnesium+ is gedurende het sporten de ideale ondersteuning voor het lichaam. Het vermindert vermoeidheid, ontspant de spieren en speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit.

Energie en sport supplementen

Je lichaam vraagt tijdens het sporten extra aandacht. Naast een gezonde voeding, lichaamsbeweging en rust kunnen energie en sport supplementen bijdragen aan een gezonde leefstijl. Binnen het ruime aanbod sport supplementen zijn er diverse mogelijkheden om supplementen op basis van je persoonlijke behoefte toe te voegen aan je dagelijkse voeding. Ontdek welke behoefte je hebt en neem een kijkje in onze energie en sport supplementen!

SHOP ENERGIE EN SPORT SUPPLEMENTEN