✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Relaxt de zomer in met Swisse Relax & Balance supplementen


De zomer is de perfecte tijd om te ontspannen en je geestelijke balans (terug) te vinden. Geestelijke veerkracht en balans is nodig om te kunnen omgaan met tegenslagen en veranderingen waarmee we dagelijks te maken hebben. Een fitte geest is net zo belangrijk als lichamelijk fit zijn: ze gaan hand in hand. Wanneer je mentaal goed in je vel zit, functioneer je beter. Belangrijk is een gezonde voeding, genoeg beweging en rust. Swisse Balance & Relax supplementen zijn een mooie aanvulling op je voeding! Ze leveren een bijdrage aan het behoud van de cognitieve functies (waarneming, aandacht, concentratie, geheugen, oriëntatie, taalgebruik en vaardigheden).

Tips voor een ontspannen zomer

Het is zover, de zomer is hier! Het perfecte moment om de focus weer op jezelf te richten en rust te pakken die soms zo nodig is. Bereid je daarom voor op een zomer vol rust, aandacht en mentale evenwicht! Er zijn een aantal zaken die je kunt doen om je gemoedstoestand deze zomer te bevorderen.

✓ Houd een dagelijks ritme aan

Hoewel het misschien niet erg ontspannen klinkt, werkt dit in werkelijkheid wel goed. Mensen zijn gewoontedieren en de zomervakantie kan juist alle routine overboord gooien en dat creëert onrust. Een herkenbare routine geeft rust, zeker als je een gezin hebt.

✓ Wees aanwezig in het moment

Probeer er volledig bij te zijn met je aandacht. Leg die telefoon weg en hou je bezig met zaken die er écht toe doen. Lees een boek, ga lekker koken of speel met je kinderen als je die hebt. Dit werkt heel ontspannend.

✓ Ga de natuur in

Wil je écht tot rust komen? Ga dan de natuur in! Alleen al de aanblik van de natuur is voldoende om je meer ontspannen te voelen. Dwaal door een boos, heide of park en geniet van het groen om je heen. Neem wat eten, drinken en een kleed mee en pak een momentje voor jezelf in de natuur.

✓ Gun jezelf de tijd

Voel aan wat je zelf nodig hebt en gun jezelf de tijd. Er hoeft niet elke vakantiedag iets spannends te gebeuren. Wil je even geen drukte om je heen? Ga alleen op pad! Probeer jezelf genoeg tijd te gunnen voor een relaxte zomer!

Een relaxte zomer met Swisse Balance & Relax supplementen

Voel aan wat je zelf nodig hebt en gun jezelf de tijd. Er hoeft niet elke vakantiedag iets spannends te gebeuren. Wil je even geen drukte om je heen? Ga alleen op pad! Probeer jezelf genoeg tijd te gunnen voor een relaxte zomer!

Swisse Balance

Swisse Balance is speciaal samengesteld om evenwichtig te blijven in stresssituaties. Het bevat Tulsi (holy Basil), magnesium en vitamine B6. Tulsi (Ocimum sanctum), ook wel Holy basil genoemd, wordt al duizenden jaren gebruikt. Tulsi helpt je geestelijke balans te behouden tijdens drukke werkzaamheden en in stresssituaties. *

Magnesium en vitamine B6 hebben een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en dragen bij aan de geestelijke veerkracht. Magnesium is een mineraal dat je lichaam onder andere nodig heeft voor de vorming van bot en spieren, maar ook voor een goede werking van het zenuwstelsel. Dit mineraal is in veel verschillende voedingsmiddelen te vinden zoals in plantaardige en dierlijke producten, waaronder spinazie, avocado, volkoren granen, noten, peulvruchten, tofu en vis. Je lichaam neemt maar 20 tot 60% van magnesium op die in je voeding zit. Magnesium is een essentieel mineraal dat goed is voor de gemoedsrust en voor de werking van de spieren. Ideaal om helemaal tot rust te komen tijdens de zomermaanden!

Relaxt de zomer in doe je met Swisse Balance! Te gebruiken vanaf 25 jaar. Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Swisse Relax Valeriaan

Swisse Relax bevat Valeriaan. Dit helpt om te ontspannen en het ondersteunt een goede en gezonde nachtrust. Het helpt je om sneller in te slapen en langer en dieper te slapen. Het magnesium in deze formule heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Swisse Relax is een formule die 100% natuurlijk is. Dit supplement bevat geen melatonine.

Valeriaan (Valeriana officinalis) is een plant, waarvan de wortel rustgevende eigenschappen heeft. Om deze reden werd het duizenden jaren geleden al gebruikt door de oude Grieken. De wortel wordt nu verwerkt in voedingssupplementen of er wordt thee van gemaakt. Valeriaan bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en helpt bij het in slaap vallen, het ondersteunt de geestelijke balans bij stresssituaties. Voedingssupplementen met valeriaan zijn goed te gebruiken bij geestelijke spanning en stresssituaties. Bijvoorbeeld wanneer je opziet tegen een examen. *

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

CBD+ Passiebloem

De Swisse CBD-capsules bevatten 3 mg cannabidiol en passiebloem. Dit CBD supplement met vitamine B3 is gunstig voor een goede geestelijke balans. De passiebloem is een natuurlijke rustgever, het ontspant en helpt bij een onrustig of gespannen gevoel. Dit rustgevende supplement is Product van het Jaar 2021! En hoe te gebruiken? Neem 2 capsules per dag, tijdens of direct na een maaltijd.


SHOP ALLE CBD+ PRODUCTEN

Hemp+ Wellbeing

Hemp+ Wellbeing is een formule die hennepzaadolie combineert met Guarana-extract, vitamine B6 en B12 en selenium. Guarana draagt bij aan alertheid en helpt prestaties te verbeteren. Dit product ondersteunt jouw fysieke en mentale gezondheid. Gezondheidsclaim is nog in afwachting van Europese toelating.

Hennepzaadolie is een superfood en een rijke, plantaardige bron van essentiële vetzuren. Wij hebben dit in onze Hemp+ producten gecombineerd met kruidenextracten en vitamines om het beste voor jouw lichaam en geest te bieden. Daarnaast levert selenium een bijdrage aan de productie van hormonen. Twee capsules per dag, tijdens of direct na een maaltijd. Dit supplement is niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Wil je weten hoe je nog meer vitaal kunt blijven? Lees dan hier meer over vitamines en onze voedingssupplementen.

SHOP ALLE HEMP+ PRODUCTEN