✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Waarom kies je voor Collageen?


Collageen is belangrijk voor het behouden van een stevige en elastische huid. Collageen wordt veel gebruikt in producten die je op de huid kan aanbrengen, van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan maskers voor het gezicht, gezichtscrèmes en oogcrèmes. In plaats van het op de buitenkant van je huid te smeren, adviseren wij om Verisol© collageen (ook) aan je dagelijkse dieet toe te voegen. Collageen is een lichaamseigen stof en vanaf de leeftijd van 25 jaar maakt je huid minder collageen aan en kun je het aanvullen middels een supplement. Swisse Beauty Collageen met Verisol© zorgt dat de huid van binnenuit gevoed wordt en dat zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Lees hieronder waarom het aan te raden is om Verisol© collageen in te nemen als supplement.

Waarom kies je voor Verisol© Collageen?

Naast het verschil tussen collageen voor de buiten- en/of binnenkant van je huid, is er ook een verschil in soorten collageen. Dit verschil is voornamelijk van belang voor de opneembaarheid van de collageen door je huid. Wetenschappers hebben een uitgebreid onderzoek gedaan en zijn zo tot de speciale bio-actieve collageen peptiden gekomen, beter bekend als Verisol©. 

 Wat maakt nou dat Verisol© collageen van hoge kwaliteit is? Daarbij wordt gekeken naar de gemiddelde molecuulgrootte. Gehydrolyseerd collageen bestaat uit hele kleine peptiden met een laag moleculair gewicht. Verisol© Collageen heeft moleculepeptiden van 2000 dalton. Normaal gesproken, bij gehydrolyseerd collageen, is dat tussen de 3000 en 5000 dalton. De molecule peptiden van Verisol zijn dus kleiner gemaakt. Hierdoor is het collageen licht verteerbaar en wordt makkelijker opgenomen en geabsorbeerd in het lichaam.

Verisol©: een branded ingrediënt

De Duitse farmaceut GELITA heeft Verisol© (collageen) ontwikkeld. Het is collageen type 1, wat bestaat uit natuurlijke bio-actieve collageen peptiden. Deze zijn zo ontwikkeld om de huid van binnenuit te voeden, verzorgen, en verjongen. Deze natuurlijke manier van het verjongen van de huid van binnenuit, voorkomt zichtbare tekenen van huidveroudering. Het maakt niet alleen de huid, soepeler, gladder en zachter, het draagt ook nog eens bij aan mooie haren en nagels. 

 Het onderzoek wat GELITA gedaan heeft met Verisol© is gebaseerd op 2,5 gram Verisol© per dag.

Swisse Verisol© collageen supplement

In de Collageen+ shotkuur van Swisse zit maar liefst 5,1 gram Verisol© Collageen. Deze kuur is bedoeld om de levels (collageen, hyaluronzuur en antioxidanten) in de huid gedurende 10 dagen op peil te brengen. Na de shotkuur van 10 dagen kun je de huid onderhouden met de Beauty Collageen tabletten. Heb je een feestje op komst? Een bruiloft? Start 10 dagen voor deze speciale gebeurtenis met de shotkuur en zorg voor een stralende huid!