✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Wat beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf?


Onze beauty supplementen bevatten vitamine C, E en koper, wat antioxidanten zijn die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en luchtvervuiling. Vitamine C ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Het geeft ook een boost aan een doffe huid. Daarbij maakt de huid met antioxidanten meer collageen aan, wat zorgt voor een soepelere huid en betere haargroei. Vitamine C én E maken de huid minder gevoelig en bevorderen de haargroei.

Wat zijn antioxidanten?

Antioxidanten is een verzamelnaam voor stoffen, zoals vitamines C en E, bètacaroteen, koper, maar ook spoorelementen, zoals seleen, zink en bioactieve stoffen. Vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en luchtvervuiling. Antioxidanten beschermen je tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die schade kunnen geven aan cellen en weefsels. 

Waar zitten antioxidanten in?

Antioxidanten zijn aanwezig in diverse groente en fruit, maar ook noten en kruiden. Bessen, broccoli, druivenpitten en groene thee zijn rijk aan deze stoffen. Vooral felle en diepgekleurde voeding bevat veel antioxidanten. Antioxidanten zorgen namelijk voor de opvallende kleuren.

De voordelen van antioxidanten

✓ Beschermen je haar en huid tegen UV-straling

 ✓ Helpen haarverlies te voorkomen

✓ Bevorderen de aanmaak van collageen, waardoor je huid steviger én elastischer aanvoelt

✓ Ondersteunen het herstellende vermogen van de huid

✓ Stimuleren de hydratatie van je huid

✓ Verfijnen de textuur van je huid, wat rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar maakt

✓ Maken je nagels minder breekbaar en geven ze een gezonde glans

Vitamine C supplement en vitamine E supplement

Vitamine C én E zijn veel terug te vinden in onze beautyproducten. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, dat helpt om de huid van binnenuit te versterken. Een goede antioxidant om je haar in gezonde conditie te houden, is vitamine E. De antioxidant helpt je cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling en luchtvervuiling.