✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Wat zit er in de beauty supplementen?


Swisse combineert een breed scala aan hoogwaardige ingrediënten om kwalitatieve beauty supplementen te ontwikkelen. Onze supplementen bevatten een combinatie van onder andere vitaminen, mineralen en stoffen als biotine, collageen, zink en hyaluronzuur. Voor een geweldige huid, haar én nagels. Want wie wil nu niet schoonheid van binnenuit optimaal benutten?

Over Swisse beauty supplementen

Uiteraard eten we zo’n drie keer op een dag (tussendoortjes uitgezonderd) en krijgen we al een behoorlijke lading aan voedingsstoffen binnen. Om alles écht op peil te houden, zijn supplementen essentieel. Beauty supplementen zorgen ervoor dat de tekorten niet terug te zien zijn in je uiterlijk. Dun haar, doffe huid, fijne lijntjes en ga zo maar door. Bij onze beauty supplementen draait het om schoonheid van binnenuit. Als je lichaam van binnen gezond is, zul je dat zeker terugzien aan de buitenkant. Swisse zorgt ervoor dat jouw lichaam wordt voorzien van alles wat het nodig heeft.

Verisol® Collageen

Genoeg collageen zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering worden verminderd, zoals fijne lijntjes en rimpels. Collageen in onze beauty supplementen houdt de huid elastisch en maakt je gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Als ingrediënt wordt collageen al vele jaren gebruikt in beautyproducten, zoals crèmes en serums. Door collageen van binnenuit aan je lichaam toe te voegen, door middel van een beauty supplement, bereik je ook de tweede huidlaag. Na inname bereikt het collageen namelijk de tweede huidlaag, in plaats van alleen de bovenste huidlaag. 
Na intensief onderzoek hebben wetenschappers speciale collageen peptiden ontwikkeld, genaamd Verisol® collageen, die de collageenstructuren in de diepere lagen van de huid verbeteren. En dat zie je! Minder rimpels, een verbeterde elasticiteit en een jonger en gezonder ogend uiterlijk.

Biotine

Wat is biotine in onze beauty supplementen? Biotine, of vitamine B8, is een wateroplosbare vitamine met meerdere voordelen. Zo helpt de stof energie vrij te maken uit eiwitten, koolhydraten en vetten en draagt het ook bij aan het behoud van schoonheid van binnenuit, zoals gezond haar en een stralende huid. 
Het stofje versterkt het haar en is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, zoals eieren, melk, noten en granen. Maar ook groenten, zoals tomaten en sojabonen.


Zink

Zink is een spoorelement dat we nodig hebben voor de groei en ontwikkeling van ons weefsel. Een spoorelement houdt in dat het een stofje is dat het lichaam zelf niet kan aanmaken. Het is dus van belang dat je er voldoende van binnenkrijgt, ook voor je huid. Veel mensen met acne en eczeem hebben een lager gehalte aan zink dan mensen zonder huidklachten. Een zink supplement kalmeert een geïrriteerde huid. Het stofje herstelt het haarweefsel en regelt de productie van talg op de hoofdhuid, wat belangrijk is voor gezond haar. Zink komt onder andere voor in vlees, vis, schelpdieren, zuivelproducten, noten en volkoren granen.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een populair ingrediënt bij beauty producten én beauty supplementen. Van nature hebben we al hyaluronzuur in ons lichaam, namelijk opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Met de beauty supplementen van Swisse krijg je extra hyaluronzuur, wat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd en ‘vol’ blijft. Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

Bloedsinaasappels

Een veelvuldig ingrediënt dat gebruikt wordt in onze beauty supplementen zijn bloedsinaasappels uit Sicilië. De bloedsinaasappelen worden daar gerijpt in de vruchtbare grond aan de voet van de vulkaan Etna. Door het unieke klimaat, de vulkanische bodem en speciale oogsttechnieken zijn bloedsinaasappels van nature rijk aan antioxidanten. Ze helpen je huid stralender uit te zien.

Druivenpitextract

Druivenpitextract is een bron van OPC (Oligomere Proanthocyanidinen) wat een sterke antioxidant is en helpt de huid te beschermen tegen de schade van buitenaf.
De oude Grieken erkenden de grootheid van druiven en nu is het wetenschappelijk bewezen dat druivenpitextract een rijke bron is van polyfenolen en andere antioxidanten die je huid beschermen. Het extract in onze beauty supplementen heeft ook een positieve invloed op je hart en bloedvaten.

Antioxidanten vitamine C en E

Onze beauty supplementen bevatten vitamine C, E en koper, wat antioxidanten zijn die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en luchtvervuiling. Vitamine C ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Het geeft ook een boost aan een doffe huid. Daarbij maakt de huid meer collageen aan, wat zorgt voor een soepelere huid en betere haargroei. Vitamine C én E maken de huid minder gevoelig en bevorderen de haargroei.