✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Wist jij dit al over Collageen?


Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. De stof is belangrijk voor je algehele gezondheid. Een extra dosis verisol collageen kan dus geen kwaad! Het zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering worden verminderd, zoals fijne lijntjes en rimpels. Collageen in onze beauty supplementen houdt de huid elastisch en maakt je gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Daarnaast is collageen belangrijk voor je spieren. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.

In welke voeding zit collageen?

Collageen zit in diverse proteïnen, oliën, vezels, vetzuren en groente en fruit. Denk bijvoorbeeld aan vlees, zalm, bonen, linzen, bladgroenten, bessen en citrusfruit.

Verisol® collageen schoonheid van binnenuit

Als ingrediënt wordt collageen al vele jaren gebruikt in beautyproducten, zoals crèmes en serums. Door collageen van binnenuit aan je lichaam toe te voegen, door middel van een beauty supplement, bereik je ook de tweede huidlaag, in plaats van alleen de bovenste huidlaag.

Wat doet collageen voor je huid?

Collageen zorgt er dus voor dat de huid elastisch blijft. En elasticiteit zorgt ervoor dat de huid strakker én stralender is. De voedingsstof geeft je haar en nagels een boost. Haar en nagels bestaan grotendeels uit keratine, wat een vezelachtig eiwit is. Net als alle andere eiwitten heeft het aminozuren nodig om op te kunnen bouwen. Collageen is rijk aan aminozuren. Hierdoor krijg je glanzend haar en sterke nagels! 
Daarnaast vermindert collageen rimpels, cellulitis en striae. Na je 25e neemt collageen met ongeveer 1% langzaam af in ons lichaam. Om dit op peil te houden is het aan te raden om extra collageen shots in te nemen!

Wat is Verisol® collageen?

Er zijn speciale collageen peptiden ontwikkeld, genaamd Verisol® collageen, die de collageenstructuren in de diepere lagen van de huid verbeteren. Collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid. Dit resulteert in minder rimpels, een verbeterde elasticiteit en een jonger en gezonder ogend uiterlijk. Collageen peptiden zijn niet alleen goed voor huid, haar en nagels.

Je vindt de stof in de Swisse Beauty collageen-tabletten en de Swisse Beauty Collageen+ shots: een anti-aging formule met gehydrolyseerd collageen.


SHOP ALLE BEAUTY SUPPLEMENTEN