✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Wist jij dit al over Collageen?


Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. De stof is belangrijk voor je algehele gezondheid. Een extra dosis verisol collageen kan dus geen kwaad en stimuleert je schoonheid van binnenuit! Het zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering worden verminderd, zoals fijne lijntjes en rimpels. Collageen in onze beauty supplementen (collageen tabletten en collageen shots) houdt de huid elastisch en maakt je gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Daarnaast is collageen belangrijk voor je spieren. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.

In welke voeding zit collageen?

Collageen zit in diverse proteïnen, oliën, vezels, vetzuren en groente en fruit. Denk bijvoorbeeld aan vlees, zalm, bonen, linzen, bladgroenten, bessen en citrusfruit.

Hoeveel collageen per dag? 

Bij de collageen tabletten van Swisse geldt, hoe jonger je bent, hoe minder tabletten je nodig hebt. Als richtlijn:

 ✓ Tussen de 30 en 40 jaar: 1 tablet per dag. 
✓ Tussen de 40 en 50 jaar: 2 tabletten per dag (’s morgens en ’s avonds 1 tablet).
✓ Boven de 50 jaar: 3 tabletten per dag (bij voorkeur 1 tablet ’s morgens en 2 tabletten voor het slapen gaan).

 Volgens studies is het resultaat zichtbaar na 4 weken, maar er is een beter resultaat te halen na 8 weken gebruik. Stop je met het gebruik dat zal het resultaat weer minder worden. De aanbevolen dagdosering collageen niet overschrijden.

Verisol® collageen schoonheid van binnenuit

Als ingrediënt wordt collageen al vele jaren gebruikt in beautyproducten, zoals crèmes en serums. Door collageen van binnenuit aan je lichaam toe te voegen, door middel van een beauty supplement, bereik je ook de tweede huidlaag, in plaats van alleen de bovenste huidlaag.

Wat doet collageen voor je huid?

Collageen zorgt er dus voor dat de huid elastisch blijft. En elasticiteit zorgt ervoor dat de huid strakker én stralender is. De voedingsstof geeft je haar en nagels een boost. Haar en nagels bestaan grotendeels uit keratine, wat een vezelachtig eiwit is. Net als alle andere eiwitten heeft het aminozuren nodig om op te kunnen bouwen. Collageen is rijk aan aminozuren. Hierdoor krijg je glanzend haar en sterke nagels! 
Daarnaast vermindert collageen rimpels, cellulitis en striae. Na je 25e neemt collageen met ongeveer 1% langzaam af in ons lichaam. Om dit op peil te houden is het aan te raden om extra collageen shots in te nemen!

Collageen met hyaluronzuur

Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. Van nature hebben we al hyaluronzuur in ons lichaam. Dit wordt opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Met de beauty supplementen van Swisse krijg je extra hyaluronzuur binnen, wat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd en ‘vol’ blijft. De stof is een bouwsteen om ons lichaam flexibel én vochtrijk te houden.

Collageen tijdens de zwangerschap

Collageen is een lichaamseigen proteïne. Daarom kunnen er geen claims gemaakt worden rondom collageen en zwangerschap. We raden het aan om eerst in overleg te gaan met de huisarts voor het gebruik van collageen tijdens de zwangerschap.

Wat is Verisol® collageen?

Er zijn speciale collageen peptiden ontwikkeld, genaamd Verisol® collageen, die de collageenstructuren in de diepere lagen van de huid verbeteren. Collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid. Dit resulteert in minder rimpels, een verbeterde elasticiteit en een jonger en gezonder ogend uiterlijk. Collageen peptiden zijn niet alleen goed voor huid, haar en nagels.

Je vindt de stof in de Swisse Beauty collageen-tabletten en de Swisse Beauty Collageen+ shots: een anti-aging formule met gehydrolyseerd collageen.

Beauty Collageen+ Shotkuur

Onze 10-daagse Collageen+ Shotkuur (maar liefst 5100mg) mét hyaluronzuur zorgt voor een stralende huid. De Collageen+ Shotkuur voor een collageen boost is door het oordeel van duizenden consumenten uitgeroepen tot Gekozen Product Van Het Jaar 2021. Collageen+ is een anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden helpt te verminderen. 

SHOP DE COLLAGEEN SHOTKUUR

Collageen supplementen voor een collageen boost


Je vindt Verisol® collageen in de Swisse Beauty collageen-tabletten en de Swisse Beauty Collageen+ shots: een anti-aging formule met gehydrolyseerd collageen. 

Voor schoonheid van binnenuit!


SHOP ALLE BEAUTY SUPPLEMENTEN

Beauty Collageen Tabletten

De Swisse Beauty Collageen bevat twee belangrijke ingrediënten: collageen en hyaluronzuur. De Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de collageen shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen pillen vanaf 25 jaar.

SHOP DE COLLAGEEN TABLETTEN