✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Over SwisseNatuurlijk Swisse

Swisse is een internationaal gerenommeerd wellness merk dat mensen inspireert om een gezond en gelukkig leven te leiden met als basisprincipe 'Celebrate Life Every Day'. Het is 1969 in Australië ontstaan en is al meer dan 50 jaar pionier op het gebied van wellness. Onze gezondheid is het belangrijkste in het leven en vormt de basis voor ons geluk, het ondersteunt al het andere dat ertoe doet, zoals vrienden, familie, carrière en al onze dromen. Swisse bevat een uitgebreid en kwalitatief assortiment van 25 voedingssupplementen.

Powered by nature

Tijdens zijn wereldreis in de jaren ’60 raakte Swisse oprichter Kevin Ring geïnspireerd door zijn zoektocht naar natuurlijke ingrediënten. Zoals bloedsinaasappels, gerijpt in de vruchtbare vulkanische aarde van Sicilië. Visolie uit de diepe zeeën rond Peru. En artisjokken uit de eeuwenoude landbouwgrond van Spanje. Hij keerde terug naar Australië om zijn eigen assortiment voedingssupplementen op basis van kruiden te ontwikkelen en niet lang daarna introduceerde hij het eerste product, namelijk pollen tabletten, en het merk Swisse was een feit. Toen Kevin Ring zijn zoektocht begon, had hij nooit kunnen bedenken waar zijn avontuur hem zou brengen. We zijn al ver gekomen en dit is nog maar het begin.

Proven by science

We ontwikkelen formules volgens de laatste wetenschappelijke inzichten die gericht zijn op specifieke voordelen voor de gezondheid. Een belangrijk onderdeel van onze strategie om het bewustzijn van de bewezen aard van onze producten te vergroten, is door zelf gefinancierd wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Dit doen we zodat we de best mogelijke productformules kunnen produceren en we ons kunnen onderscheiden van de rest. 


Op ontdekkingstocht met Swisse

Ook al blijven we vandaag de dag groeien en uitbreiden, de beginprincipes van Kevin Ring verliezen we nooit uit het oog. Jarenlang hebben we de verste uithoeken van de wereld bezocht om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen en innovatieve concepten te ontwikkelen. Het resultaat is het huidige Swisse assortiment en wij kijken er naar uit om onze kennis, ervaring en producten ook met jou te delen en zo te helpen in de zoektocht naar gezondheid en geluk.