✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Over Swisse


Wij zijn Swisse! Ontstaan in 1969 en al meer dan 50 jaar een internationaal gerenommeerd wellness merk dat mensen inspireert om een gezond en gelukkig leven te leiden met als basisprincipe 'Celebrate Life Every Day'. Swisse Nederland is ontstaan in 2014 en bevat momenteel een uitgebreid en kwalitatief assortiment van 25 producten. Door dit uitgebreide assortiment is er voor iedere behoefte een passend product te vinden, die met zorg voor jou zijn samengesteld ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten!

Het ontstaan van Swisse

Tijdens zijn wereldreis in de jaren '50 raakte Swisse oprichter Kevin Ring geïnspireerd door zijn zoektocht naar natuurlijke ingrediënten, in landen als Sicilië, Peru en Spanje. Hij keerde terug naar Australië om zijn eigen assortiment voedingssupplementen op basis van kruiden te ontwikkelen. Niet lang daarna introduceerde hij het eerste product, pollen tabletten, en het merk Swisse was een feit. Toen Kevin Ring zijn zoektocht begon, had hij nooit kunnen bedenken waar zijn avontuur hem zou brengen. We zijn al ver gekomen, en dit is nog maar het begin!
Sinds 1969 ontwikkelt Swisse voedingssupplementen die de kracht van de natuur en wetenschap bundelen om tot een optimale samenstelling te komen en daarmee bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven. Met deze sterke basis als uitgangspunt zijn de voedingssupplementen tot stand gekomen.

Gebaseerd op natuur & wetenschap

Natuur

We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in onze voedingssupplementen, zoals bloedsinaasappels, gerijpt in de vruchtbare vulkanische aarde van Sicilië, visolie uit de diepe zeeën rond Peru en artisjokken uit de eeuwenoude landbouwgrond van Spanje.

Wetenschap

We ontwikkelen formules volgens de laatste wetenschappelijke inzichten die gericht zijn op specifieke voordelen voor de gezondheid. Er worden zelf gefinancierde wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd om het bewustzijn van de bewezen aard van onze producten te vergroten. Dit doen we zodat we de best mogelijke productformules kunnen produceren en we ons kunnen onderscheiden van de rest.

Ben je benieuwd naar meer gedetailleerde informatie over onze producten? Neem dan eens een kijkje op onze blog pagina!

LEES ONZE BLOG  

Duurzame benadering

Wij streven ernaar onze voetafdruk op de planeet te verkleinen en een positieve impact te hebben op de samenleving, door het verhaal van een goede gezondheid te promoten om mensen gezonder en gelukkiger te maken. Onze duurzaamheidsreis is er een die we beschouwen als "action learning": we leren terwijl we bezig zijn, en we krijgen inzicht in hoe we onszelf stap voor stap kunnen verbeteren terwijl we vastberaden en optimistisch voorwaarts gaan. Swisse streeft naar duurzaamheid en daarom zijn ze constant bezig om hun footprint te verbeteren. Zo zijn zowel de producten als ook de verpakkingen zo duurzaam mogelijk. De verpakkingen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerde bomen en ook de bio-plastic pot is gemaakt van duurzaam geteeld suikerriet. Ook de etiketten zijn volledig recyclebaar. Duurzaamheid zal ook in de toekomst een belangrijke rol spelen binnen het beleid van Swisse.

Onze producten

We combineren hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten met vitaminen, mineralen, antioxidanten om kwalitatieve voedingssupplementen te ontwikkelen. Ons huidige Swisse assortiment bestaat uit 25 voedingssupplementen. De voedingssupplementen zijn ingedeeld in 12 verschillende categorieën, waar je in iedere categorie een supplement vindt dat bij jouw behoefte past. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale vegan range voor als je een veganistisch dieet volgt, een beauty range voor een stralende huid en sterke nagels, en een multivitaminen range voor als je wat extra vitaminen kunt gebruiken.

NAAR ALLE VOEDINGSSUPPLEMENTEN   

Wat zeggen onze klanten?

Wij hechten ontzettend veel waarde aan feedback van onze klanten. Dit is wat klanten over ons zeggen:

"Twee maanden was ik op zoek naar een collageen product dat makkelijk in te nemen was. Na wat op Google gezocht te hebben, kwam ik in aanraking met Swisse. Ik zag dat ze een beauty box verkochten met onder andere de collageen shotkuur en de collageen tabletten. De producten zagen er veelbelovend uit. Na aankoop had ik de box binnen 24 uur in huis, erg snel dus! Ik zie ontzettend veel resultaat na het gebruik van deze producten mijn huid straalt weer. Ik ben een groot fan van Swisse geworden!"

Anneke, 38 - Wil graag een stralende huid en minder fijne lijntjes

"Nu ik een dagje ouder ben, heb ik meer behoefte aan extra vitaminen voor mijn weerstand en om wat meer energie te krijgen. Swisse heeft een heel fijn, uitgebreid assortiment waar voor iedereen een passend product te vinden is!"

Tessa, 60 - Heeft baat bij extra vitaminen

"Super tevreden over de supplementen van Swisse! Ik geloof echt in de kracht van natuurlijke ingrediënten en Swisse maakt daar heel erg goed gebruik van. Ik gebruik  onder andere de Prostaat tabletten met Saw Palmetto. Ik vind het belangrijk om de gezondheid van mijn prostaat zo optimaal mogelijk te houden. 

Leonard, 42 - gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten

Health & Happiness Group

Het merk Swisse valt onder de beursgenoteerde Health & Happiness (H&H) Group. Bij H&H Group staat onze passie voor welzijn centraal in alles wat we doen. Het is onze missie om miljoenen mensen en hun huisdieren gezonder en gelukkiger te maken, door middel van onze eersteklas voeding en persoonlijke verzorgingsoplossingen, en door "whole of life" welzijn te ondersteunen. Door natuur en wetenschap te combineren, hopen we welzijn over de hele wereld te inspireren.
Naast Swisse vallen er nog 7 andere merken onder de paraplu van de H&H Group: BiostimeSolid GoldSwisse MeDodieGood GoûtAurelia en CBII.