✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Relax Valeriaan

Relax bevat Valeriaan. Dit helpt om te ontspannen en het ondersteunt een goede en gezonde nachtrust. Het helpt je om sneller in te slapen en langer en dieper te slapen. 
De magnesium in deze formule heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Een formule die 100% natuurlijk is. ZONDER melatonine.

Inhoud: 60 tabletten - 2 per dag.
lees meer

€ 12,50 

- 50% € 24,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Magnesium

Magnesium komt in ons voedsel terecht wanneer het wordt opgenomen uit de grond in producten die we daarna conusmeren. Dit mineraal is in veel verschillende voedingsmiddelen te vinden zoals in plantaardige en dierlijke producten, waaronder spinazie, avocado, volkoren granen, noten, peulvruchten, tofu en vis. Je lichaam neemt maar 20 tot 60% van magnesium op die in je voeding zit. Magnesium is een essentieel mineraal dat goed is voor de gemoedsrust en goed is voor de werking van de spieren.

Valeriaan

Valeriaan (Valeriana officinalis) is een plant, waarvan de wortel rustgevende eigenschappen heeft. Om deze reden werd het duizenden jaren geleden al gebruikt door de oude Grieken. De wortel wordt nu verwerkt in voedingssupplementen of er wordt thee van gemaakt. Valeriaan bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en helpt bij het in slaap vallen, het ondersteunt de geestelijke balans bij stresssituaties. Voedingssupplementen met valeriaan zijn goed te gebruiken bij geestelijke spanning en stresssituaties. Bijvoorbeeld wanneer je opziet tegen een examen. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie

Eigenschappen

Relax Valeriaan bevat valeriaanextract. Valeriaan staat bekend als natuurlijke rustgever.* Het ontspant en ondersteunt het behoud van een gezonde en natuurlijke nachtrust.* Magnesium ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

  • Valeriaan: natuurlijke rustgever.
  • Magnesium: ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.
*gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.


Ingrediënten

Magnesiumoxide; kruidenextracten; vulstof: microkristallijne cellulose; stabilisator: ydroxypropylcellulose; bruine coating; stabilisator: vernette natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevat:

Natuurlijke extracten
  Hoeveelheid
      %RI*
Valeriaanextract (Valeriana officinalis)371 mg**
Hopextract (Humulus lupulus)100 mg**
Zoethoutextract (Glycyrrhiza glabra)13 mg**

Mineraal
Magnesium (magnesiumoxide)
300 mg
80%

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd. Een half uur tot een uur voor het slapen gaan.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - kruiden 
Inhoud: 60 tabletten 2 per dag 

2 van 2 beoordelingen

4.5 van 5 Sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


July 7, 2021 10:00

Slaap echt veel beter

Heerlijke nachtrust heb ik door dit product. Het helpt me om goed in te slapen en diep te slapen. Ik word 's nachts nooit meer tussendoor wakker, wat ervoor zorgt dat ik heerlijk uitgerust ben als ik wakker word!

February 11, 2021 09:50

Relax to the max

Ik zocht al een tijdje naar een product dat slaap bevordert wat geen melatonine bevat en wel magnesium - normaal gebruik ik dat los, maar veel handiger dit in 1 product te hebben. Tot nu toe ben ik er blij mee en val ik makkelijker in slaap.