Vanaf € 40,- gratis verzenden. Bestel nu

Swisse Beauty Collageen

Beauty Collageen bevat de bewezen ingrediënten Collageen & Hyaluronzuur . Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling . Het bewezen ingredient Verisol® verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en verbetert de structuur van het huidoppervlak.

Beauty Collageen is dé anti-aging van binnenuit. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen vanaf 25 jaar.€ 29,99 

Voeg toe aan verlanglijst

Belangrijkste ingrediënten

Collageen peptiden

Collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

Eigenschappen

Swisse Beauty Collageen met gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden.

  • Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke  collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. 
  • Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de  hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. 
  • Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de  huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. 

Ingrediënten

Collageen peptiden; vulstof: microkristallijne  cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose; coating; natriumhyaluronaat; vitaminen; antiklontermiddel: polyvinylpolypyrrolidon, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; kopergluconaat 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevatten:

Ingrediënten
   Hoeveelheid
   %RI*
Collageen   2500 mg      **
Hyaluronzuur
120 mg     **

Vitaminen
Bètacaroteen   13,2 mg     50%
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat)   80 mg     100%
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)   6 mg α-TE(1     50%

Mineralen
Koper (kopergluconaat)    510 μg  51%


*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 
(1 Retinolequivalent


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik.

Drie tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn  belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.  Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - peptiden 
Inhoud: 30 tabletten - 3 per dag