Vanaf € 40,- gratis verzenden. Bestel nu

Swisse Beauty Haar Huid Nagels vloeibaar

Haar Huid en Nagels vloeibaar bevat bloedsinaasappelextract uit Sicilië. Bloedsinaasappelextract helpt de huid er stralender uit te laten zien en maakt de huid van binnenuit mooier.  
Een volledige 3 in 1 formule met een natuurlijke sinaasappelsmaak.

Vegan

€ 19,99 

Voeg toe aan verlanglijst

Belangrijkste ingrediënten

Bloedsinaasappels

Bloedsinaasappels worden gekweekt in de vulkanische atmosfeer van de Etna op Sicilië, en zoals alle citrusvruchten bevatten bloedsinaasappels vitamine C. Bloedsinaasappelextract helpt de huid er stralender uit te laten zien. De antioxidanten in deze bloedsinaasappelextract helpen de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door zonlicht en luchtvervuiling. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Eigenschappen

Swisse Beauty Haar Huid Nagels bevat bloedsinaasappelextract dat helpt de huid er stralender uit te laten zien en maakt de huid van binnenuit mooier.*
  • Biotine: houdt je haren mooi en sterk  
  • Bloedsinaasappelextract is een antioxidant dat de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf*  
  • Selenium zorgt voor mooie en sterke haren en nagels  

* Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Ingrediënten

Water; mineralen; bloedsinaasappelextract; zuurteregelaar: appelzuur; sinaasappelsmaakstof; conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat;  verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, zoetstof: sucralose; D-biotine.  

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (10 ml) bevat:

Ingrediënten
   Hoeveelheid
   %RI*
Bloedsinaasappelextract (Citrus sinensis)   100 mg      **
Silicium (siliciumdioxide)164 mg     **
Selenium (natriumseleniet)10,4 μg19%
Biotine (D-biotine)9,4 μg19%

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Volwassenen (18+ jaar) - dagelijks 10 mL (2 theelepels) tijdens of direct na een maaltijd. Het kan onverdund worden ingenomen of verdund met water of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Goed schudden voor gebruik. Na opening gekoeld bewaren en buiten het bereik van jonge kinderen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. 

Inhoud - 300 ml