Gratis verzending bij 2 producten! Bestel nu

Swisse Energie B-complex

Swisse Energie B-complex bevat hooggedoseerde B-vitaminen, aangevuld met vitaminen en mineralen. Ze bevatten onder andere vitamine B2, B12, C en magnesium, die bijdragen aan vermindering van vermoeidheid en gunstig zijn voor de stemming.

€ 19,99 

Voeg toe aan verlanglijst
  • GRATIS verzending bij aankoop van 2 producten
  • op werkdagen voor 21:00 uur besteld morgen in huis!
  • Retourneren is GRATIS

Belangrijkste ingrediënten

Vitamine B

B-vitamines, in voeding aanwezig in onder meer volkoren granen, fruit, groenten, vlees en zuivel, hebben een grote reeks effecten en zijn van belang voor de normale functie, ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. De wateroplosbare vitamines worden in beperkte mate in het lichaam opgeslagen; dagelijkse inname van voldoende hoeveelheden van deze vitamines is daarom belangrijk. Vitamine B1, B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. Vitamine B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B11) dragen bij aan vermindering van vermoeidheid.

Eigenschappen


Energie: Vitamine B1, B2, B6, B12, niacine, pantotheenzuur, biotine, vitamine C en magnesium helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. 

Gemoedstoestand: Vitamine B1, B6, B12, niacine, foliumzuur, biotine, vitamine C en magnesium zijn gunstig voor de stemming, een heldere geest, geestelijke veerkracht en balans.

Geheugen en concentratie: Vitamine B1, B6, B12, niacine, foliumzuur, biotine, vitamine C en magnesium dragen bij aan het behoud van een heldere geest.

Vermindering vermoeidheid: Vitamine B2, B6, B12, niacine, pantotheenzuur, foliumzuur, vitamine C en magnesium dragen bij aan vermindering van vermoeidheid.

Zenuwstelsel: Vitamine B1, B2, B6, B12 niacine, en koper spelen een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.

Swisse Ultiplus Energie B-complex is geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen en bevat belangrijke nutriënten in een gemakkelijke één per dag dosering.


Ingrediënten

Vitaminen; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose; mineralen; citroenmelisse; choline; coating*; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; inositol.
*coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden en -hydroxiden; bevochtigingsmiddel: vetzuren; vulstof: talk.

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevatten:

Vitaminen
   Hoeveelheid
   %RI*
Vitamine B1 (thiaminemononitraat)   100 mg      9091%
Vitamine B2 (riboflavine)   40 mg      2857%
Niacine (nicotinamide)**   100 mg      625%
Pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat)   137 mg      2283%
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)   9,5 mg      679%
Biotine (D-biotine)   180 mcg      360%
Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur)400 mcg200%
Vitamine B12 (cyanocobalamine)200 mcg8000%
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat)120 mg150%
Vitamin E (D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat)***83 mg692%

Mineralen
Koper (kopergluconaat)   1000 mcg     100%
Magnesium (magnesiumoxide)   57 mg     15%
Zink (zinkbisglycinaat)   15 mg     150%

Natuurlijke extracten
Citroenmelisse-extract (Melissa officinalis) uit 500 mg blad   62,5 mg   

Overige
Choline   25 mg     
Inositol   25 mg    

*RI: Referentie-Inname
** niacine equivalent
*** d-alfa-tocoferol equivalent


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik

Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Inhoud – 40 tabletten