Gratis verzending bij 2 producten! Bestel nu

Swisse Ultiplus Leverformule Detox

Leverformule Detox bevat drie  belangrijke kruidenextracten: Mariadistel, Artisjok en Kurkuma die de reinigende werking van je lever ondersteunen.

Dit product kan ook als detoxkuur gebruikt worden. 

€ 19,99 

Voeg toe aan verlanglijst
  • GRATIS verzending bij aankoop van 2 producten
  • voor 22:00 uur besteld morgen in huis!
  • Retourneren is GRATIS

Belangrijkste ingrediënten

Artisjok

De artisjok (Cynara scolymus) is een groente delicatesse die meerdere gezondheidsvoordelen bevat, vooral op het gebied van spijsvertering en leverfunctie. Traditioneel wordt het gebruikt in de Westerse kruidengeneeskunde om een opgeblazen gevoel te verlichten en de spijsvertering te bevorderen. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Mariadistel

De vrucht van de mariadistel plant (Silybum marianum) wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt. Onder andere bij ongemakken aan de lever en bij vergiftigingen. Tegenwoordig wordt de plant in Nederland verwerkt in voedingssupplementen vanwege zijn reinigende invloed op de lever. De lever is het orgaan in ons lichaam dat afvalstoffen uit ons bloed verwijdert. Daarnaast is het een antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en ondersteunt het afweersysteem. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Kurkuma

Kurkuma, ook wel geelwortel of Turmeric genoemd, is een specerij dat gebruikt wordt in bijvoorbeeld curry gerechten. Het wordt gewonnen uit de plant Curcuma longa en kan worden herkend aan de duidelijke gele kleur. De actieve stoffen in kurkuma worden curcuminoïden genoemd. Kurkuma wordt door veel gebruikt voor het behoud van soepele gewrichten, voor behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed en het ondersteunt de reinigende werking op de lever. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Eigenschappen

Swisse Ultiplus Leverformule Detox ondersteunt de reinigende werking van de lever en heeft een positieve invloed op de spijsvertering:*

  • Lever: Kurkuma, Mariadistel en Artisjok hebben een positieve invloed op de lever en ondersteunen de reinigende werking van de lever.* 
  • Spijsvertering: Kurkuma en Mariadistel ondersteunen de spijsvertering.* 
*Gezondheidsclaims in afwachting Europese toelating

Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose;  kruidenextracten; choline; gele coating; maiszetmeel; stabilisator: vernette natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevatten:

Natuurlijke extracten
  Hoeveelheid
Artisjokextract (Cynara scolymus)
    383 mg
Mariadistelextract (Silybum marianum)
     120 mg
Kurkumaextract (Curcuma longa) 
    90 mg
Ingrediënten
Choline
82,5 mg

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. 

Voedingssupplement - kruiden
Inhoud: 30 tabletten - 2 per dag