Gratis verzending bij 2 producten! Bestel nu

Swisse Ultiplus Prostaat

Prostaat tabletten met Saw Palmetto, is goed voor de prostaatfunctie. 70% van alle mannen boven de 50 jaar krijgt ooit problemen met zijn prostaat. De combinatie van ingrediënten in deze formule is goed voor de prostaat en het testosteronniveau. 
Swisse Ultiplus prostaat. Dé kracht uit de natuur voor een goede prostaatfunctie.

€ 29,99 

Voeg toe aan verlanglijst
  • GRATIS verzending bij aankoop van 2 producten
  • op werkdagen voor 21:00 uur besteld morgen in huis!
  • Retourneren is GRATIS

Belangrijkste ingrediënten

Saw Palmetto

Saw Palmetto ofwel zaagpalm is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Het is rijk aan vetzuren en plantsterolen. Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie. Bewijs voor dit gezondheidseffect wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Selenium

Selenium (seleen) is een spoorelement dat voorkomt in de bodem, water en voeding. Selenium heeft positieve gezondheidseffecten, met name door zijn werking als antioxidant en betrokkenheid bij de productie van schildklierhormoon. Selenium kan het volgende betekenen voor jouw gezondheid: Het is nodig voor de productie van schildklierhormonen, Selenium is goed voor een normale kwaliteit van sperma, Het ondersteunt het immuunsysteem, Selenium is goed voor nagels en het haar en Antioxidant helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen

Eigenschappen

Swisse Ultiplus Prostaat met Saw Palmetto,zink en selenium is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de man boven de 45 jaar te behouden:

  • Prostaatfunctie: Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie.* 
  • Immuunsysteem: selenium en zink ondersteunen de afweer van het lichaam en hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. 

* Gezondheidsclaim in afwachting Europese toelating 


Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose,  calciumwaterstofsulfiet; kruidenextracten; mineralen; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, polyvinylpyrrolidon; groene coating; antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; stabilisator: vernette natriumboxymethylcellulose. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (1 tablet) bevat:

Mineralen   Hoeveelheid
   %RI*
Selenium (L-selenomethionine)
   55 μg     100%
Zink (zinkbisglycinaat)   15 mg     150%

Natuurlijke extracten
Saw Palmetto-extract (Serenoa repens)    250 mg   **
Reishi mushroomextract (Ganoderma lucidum)     6 mg   **
Pompoenpitextract (Cucurbita pepo)
    75 mg   **

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 


Gebruik

Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Lees altijd het etiket voor gebruik.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - kruiden en mineralen 
Inhoud: 30 tabletten - 1 per dag