✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Gratis retourneren Shop nu

Visolie

De Ultiplus Visolie is het hoogst gedoseerde visolieconcentraat in de markt. Het bevat 1800mg visolie, is reukloos en wordt duurzaam geproduceerd.
De omega-3-vetzuren DHA en EPA zijn belangrijk voor hart, hersenen & tijdens de zwangerschap.

Ultiplus Visolie is het geheim voor een gezond lichaam vanaf 45+ en bij zwangerschap.
lees meer

€ 29,99 

✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Gratis retourneren

Belangrijkste ingrediënten

EPA en DHA

EPA en DHA zijn van belang voor de instandhouding van een normale bloeddruk, normale hersenfunctie en normaal gezichtsvermogen en hebben een gunstige invloed op het hart.   Tijdens een zwangerschap is DHA is van belang voor de normale ontwikkeling van de hersenen en ogen van de baby. Er wordt geadviseerd 200 mg extra DHA in te nemen naast de referentie inname van 250 mg DHA en EPA voor volwassenen. De meest rijke omega-3 voedingsmiddelen zijn vette vis zoals sardines, haring, zalm of makreel. Het Voedingscentrum adviseert om per week 1 portie vette vis te eten1. Ook zijn EPA en DHA in kleine mate te vinden in eieren, vleessoorten en margarines. 

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn meervoudige, onverzadigde vetzuren waarvan de bekende visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn. EPA en DHA ondersteunen de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en het hart.

Eigenschappen

Swisse Ultiplus Visolie is reukloos en wordt duurzaam geproduceerd.

  • Hartfunctie: de omega-3 vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. 
  • Hersenfunctie: het omega-3 vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor de hersenfunctie.* 
  • Ogen: het omega-3 vetzuur DHA ondersteunt de conditie van het oog en is goed voor het gezichtsvermogen.*

    *Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. 
  • Zwangerschap en borstvoeding: inname van het omega-3 vetzuur DHA door de moeder draagt bij aan een normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.
Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van omega-3 vetzuren voor volwassen: 250 mg DHA en EPA.

Ingrediënten

Visolie (vis). Capsule: gelatine (rund); bevochtigingsmiddel: glycerol.

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (1 capsule) bevat:

Ingrediënten
  Hoeveelheid
Visolie
1800 mg
bevat omega-3 vetzuren
1116 mg
- EPA (eicosapentaeenzuur)
648 mg
- DHA (docosahexaeenzuur)
432 mg


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik.

Eén capsule per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden weghalen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een 
deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - vetzuren 
Inhoud: 45 capsules - 1 per dag 

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 Sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


April 17, 2021 12:52

Zuiveringsproces bij Swisse?

Wat mij een beetje achterdochtig maakt bij dit product is, dat ik niets kan vinden over het zuiveringsproces wat wordt gebruikt. Ik heb helaas al 4 doosjes besteld en ben toen pas gaan zoeken over wat belangrijk is. Ik lees eigenlijk dat je het beste visolie kan kopen wat gezuiverd is met het "superkritische CO2-extracie". Bij Swisse valt niets te lezen over enige vorm van zuivering dan ook. Niet op hun product en ook niet op hun website. Ben benieuwd of iemand mij hier wat over kan vertellen. Vooral gezien het feit dat ik zwanger ben en geen vervuilde dingen wil slikken.

Ons commentaar: Hi Mirthe, bedankt voor je beoordeling! Er is een strenge Europese wet- en regelgeving omtrent voedingssupplementen, waar Nederland zich uiteraard ook goed aan houdt. Elke olie in elk voedingssupplement wordt gezuiverd en het is wettelijk bepaald dat er geen zware metalen in mogen zitten. De concentratie van de omega 3 in de visolie wordt bereikt door destillatie, waarbij ook een aantal verontreinigingen wordt verwijderd die als zuivering kunnen worden beschouwd. Deze visoliën worden niet met CO2 geëxtraheerd. Verdere "zuivering" wordt dan bereikt tijdens de deoderisatie stap die eventuele extra ongewenste vluchtige stoffen verwijdert. Ik hoop dat ik je hiermee genoeg geïnformeerd heb!