✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Vitamine D3

Vitamine D3 is een hooggedoseerde formule met 20 mcg vitamine D3. Vitamine D is belangrijk voor het behoud van sterke botten en zorgt mede voor een goede weerstand.

Meer weten over vitamine supplementen? Lees dan onze blog.

Inhoud: 100 capsules - 1 per dag.
lees meer

€ 8,99 

- 40% € 14,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Vitamine D

Vitamine D is van belang voor een goede botopbouw, de weerstand en spierkracht. Vitamine D komt van nature voor in een beperkt aantal voedingsmiddelen, zoals vette vis, lever, vlees, eieren en melkproducten. Daarnaast kan Vitamine D onder invloed van zonlicht door ons lichaam worden aangemaakt. Het advies van de gezondheidsraad is om dagelijks 10 mcg vitamine D binnen te krijgen. Als men minder dan 15 tot 30 minuten dagelijks bloot staat aan de zon (tussen 11.00 en 15.00 uur) met ontbloot hoofd en handen dan wordt een voedingssupplement met 10 mcg vitamine D geadviseerd. Voor mensen boven de 70 jaar wordt 20 mcg geadviseerd om het valrisico te verminderen. Kijk voor meer informatie om de website van de gezondheidsraad.

Eigenschappen

Vitamine D3 bevat 20 mcg vitamine D3 die bijdraagt aan het behoud van een goede gezondheid:
  • Botten: Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten en is belangrijk voor het behoud van sterke botten. 
  • Spieren: Vitamine D helpt om de risico’s van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 20 mcg vitamine D uit alle bronnen.
  • Immuunsysteem: Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.  
  • Calciumopname: Vitamine D3 draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Vitamine D3 is geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen en zijn hooggedoseerde vitamine D capsules in een gemakkelijke één per dag dosering.

Ingrediënten

Plantaardige olie (volledig gerafineerde sojaolie); gelatine (rund); bevochtigingsmiddel: glycerol; vitamine D; antioxidant: alfa-tocoferol 

Allergie advies - voor allergenen zie dikgedrukte ingrediënten.


Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (1 capsule) bevat:

Vitamine
   Hoeveelheid
    %RI*
Vitamine D (cholecalciferol)20 mcg   400%

*RI: Referentie-Inname 

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik.

Eén capsule per dag, tijdens of direct na een maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige.

Inhoud – 100 capsules

3 van 3 beoordelingen

4.67 van 5 Sterren


67%

33%

0%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


July 7, 2021 12:30

Vitamine D3

Tijdens de Corona periode begonnen met de D3 te slikken en ik voel echt verschil. Ik voel mij opgewekter s'ochtends wanneer ik het genomen heb. Dus zeker een aanrader, helemaal in de wat donkere dagen!

April 28, 2021 08:51

Fijn formaat pilletjes!

Slik sinds Corona eigenlijk standaard elke dag D3. Deze kleine pilletjes hebben een zachte capsule en zijn klein van stuk waardoor ze simpel zijn door te slikken. Daarnaast merkte ik dat mijn Corona klachten er bijna niet waren toen ik het kreeg, in tegenstelling tot mijn partner die wel erg ziek werd en geen D3 slikt. Heel tevreden!

February 10, 2021 09:43

Werken aan mijn weerstand

Ik gebruik dit product nu ruim 2 maanden en merk echt het verschil. Ik heb het idee dat ik veel minder snel verkouden ben en dan mijn weersstand is verbeterd. De pillen zijn makkelijk in te nemen en niet groot. Een product om (sowieso in de winter) altijd in de kast te hebben dus.